Arrangementssponsor

        Succeser er noget man fastholder og udbygger

I vores tilfælde drejer succesen sig om fællessang.
Alle ved, at Danmark, under Corona nedlukningen tyede til fællessang, og at det blev en stor succes. Det vidste vi allerede. Da vi lavede Maratonsang Aarhus i 2019, kom der omkring 3000 glade mennesker på DOKK1 i løbet af dagen. I november 21 fyldte vi også DOKK1, selvom en del blev hjemme pga. smitten.

Det vil vi gerne fastholde, men samtidig har vi valgt at udbygge det med 9 årlige sangaftener. De skal foregå i Kulturhus Bunkeren (se www.aarhussyngersammen.dk)

Indtil nu, har vi håndteret alt ved hjælp af frivilligt arbejde og optræden. FO-Aarhus har holdt hånden under os ved at trykke vore programmer og løbesedler samt betale vores hjemmeside.
Vi vil imidlertid gerne kunne tilbyde vore optrædende en lille smule således at de ikke har udgifter ved at komme, ligesom vi drømmer om at kunne invitere bredere og især nogle af de forfattere og komponister, der lever af at lave værker til os andre. Maratonsang skal stadig være en gratis event; men for at kunne arrangere og afvikle det på en god måde, er der brug for 20.000 kr. Med 5.000 kr. vil vore sangaftener altid være rentable
Hvis vores projekt genererer overskud, skal de bruges på at etablere fællessang, -især for grupper der har svært ved selv at komme afsted.

Derfor tilbyder vi firmaer og organisationer at være med til at udbygge succesen. Ved at donere 5000 kr. til Aarhus Synger Sammen, bliver man arrangementssponsor for to arrangementer. Herved opnår man, foruden en forhåbentlig stor goodwill

  • Plads på vores hjemmeside som støtte
  • Logo på arrangementsannoncering på Facebook mm.
  • Logo på sanghæfter og programmer
  • Man bliver nævnt under arrangementet
  • Man modtager 10 stk. billetter til arrangementer med sang, spisning, kaffe og kage (værdi 2000 kr.)

Særligt: For 10.000 kr. opnår man samme fordele for et helt års arrangementer (10 stk.)

Send en mail til louis@louismogensen.dk  og gør gerne opmærksom på om I ønsker at være medarrangør at Maratonsang eller nogle sangaftener.

Du kan også booke os til et sang arrangement. Vi har flere dygtige pianister og fortællere i vores netværk. Derfor kan du bestille et arrangement der passer lige til dit behov. Ring til Louis og så drøfter vi et program. Vi kommer selv med klaver og sangbøger. 20% af honoraret går til projektet.

På forhånd tak

Louis Mogensen                        Torben Drejer                                                                                                          

  31690335