Arrangementssponsor

     

Succeser er noget man fastholder og udbygger

I vores tilfælde drejer succesen sig om fællessang.
Alle ved, at Danmark, under Corona nedlukningen tyede til fællessang, og at det blev en stor succes. Det vidste vi allerede. Da vi lavede Maratonsang Aarhus i 2019, kom der omkring 3000 glade mennesker på DOKK1 i løbet af dagen. I november 21 fyldte vi også DOKK1, selvom en del blev hjemme pga. smitten.

Det vil vi gerne fastholde, men samtidig har vi valgt at udbygge det med 9 årlige sangaftener. De skal foregå i Kulturhus Bunkeren (se www.aarhussyngersammen.dk).

Som noget helt nyt arrangerer vi sammen med Aarhus kommune en stor Julesangsaften d. 12.12.23. Der er allerede så mange tilmeldte pr. august, at vi er sikre på at det bliver tilbagevendende.

Vores sangaftener hviler i sig selv.
Det betyder at musikere lønnes og vi får mad fra Øens Madhus og serviceres af Skejby Rangers. Med andre ord samarbejder vi med et par projekter, der tager et stort socialt ansvar.
Vi vil gerne kunne løfte Maratonsang så vi kan dække de frivilliges udgifter og også gerne give dem et gavekort for deres ulejlighed. Vi drømmer også om at kunne invitere spændende musikere og sangmennesker til at medvirke.
Hvis vores projekt genererer overskud, skal de bruges på at etablere fællessang, -især for grupper der har svært ved selv at komme afsted.

Derfor tilbyder vi firmaer og organisationer at være med til at udbygge succesen. Ved at donere 5000 kr. til Aarhus Synger Sammen, bliver man arrangementssponsor for to arrangementer. Herved opnår man, foruden en forhåbentlig stor goodwill

  • Plads på vores hjemmeside som støtte
  • Logo på arrangementsannoncering på Facebook mm.
  • Logo på sanghæfter og programmer
  • Man bliver nævnt under arrangementet
  • Man modtager 10 stk. billetter til arrangementer med sang, spisning, kaffe og kage (værdi 2000 kr.)

Særligt: For 10.000 kr. opnår man samme fordele for et helt års arrangementer (11 stk.)

Ved at lave en aftale nu, får man også resten af 2023 med (i alt 5 ekstra )

Send en mail til louis@louismogensen.dk  og gør gerne opmærksom på om I ønsker at være medarrangør at Maratonsang eller nogle sangaftener.

Du kan også booke os til et sang arrangement. Vi har flere dygtige pianister og fortællere i vores netværk. Derfor kan du bestille et arrangement der passer lige til dit behov. Ring til Louis og så drøfter vi et program. Vi kommer selv med klaver og sangbøger.

På forhånd tak

Louis Mogensen                        Torben Drejer

    31690335

Aarhus Synger Sammen